Thursday, January 1, 2009

Nyårsdag

Som sig bör har nyårsdagen gått i stillhetens tecken. För att upprätthålla någon form av moral tog vi en promenad i solen. Tre minusgrader i Dobbs Ferry är dock inte detsamma som tre minusgrader i Stockholm och efter 20 minuter var vi totalt genomfrusna. Vi hade emellertid uppnått vårt syfte och kunde ta oss hem igen med gott samvete.

För övrigt har dagen gått åt till Aprilhäxan av Majgull Axelsson. En mer än tio år gammal bok som jag av någon anledning inte har läst tidigare. Ingenting går upp mot en god historia på ens modersmål. Jag är full av vördnad för min ex-kollegas hustru.

4 comments:

Unknown said...

Skönt att några höll uppe moralen på nyårsdagen :-)
Här på söder tillbringade vi hela dagen i soffan.
God fortsättning på det nya året!
Kram Ulla, David och Alexander

Anonymous said...

Era gäster instämmer med föregående skrivare... Det är ju bra att någon håller moralen uppe, vi gjorde det inte. Undertecknad var t.o.m. så omoralisk att hon inte ens gick ur huset dag två... utan istället hängav sig åt att inta horisontalt läge på soffan med en bok i högsta hugg. Idag däremot är jag pigg och käck! Har varit hos en personal shopper på Bloomindale's (julklapp från Stefan) "and I was kind of spending money"... eller hur man nu ska uttrycka det... men det är redan glömt!
Nyårsaftonsmenyn var nog/ev. kanske vanebildande...? Vi gjorde idag omtag på hummer och champange. Det var gott idag också, men vi slapp göra "klo tricket" i samband med kokningen. See you, och tack för senast!!
My & Co

Kina Paulsson said...

Vilken underbar tradition - champagne och hummer på såväl nyårsafton som nyårsdag. Den borde vi anamma. Mer vardagslyx till oss alla!

Kina Paulsson said...

Nyrårsdag +2 var det kanske om man ska vara petig...