Wednesday, June 3, 2009

Snart hemlösa

Den 30 juni kommer vi att lämna Dobbs Ferry och vårt underbara hus. Till dess är det mindre än en månad och jag tycker att det känns trist. Den 15 augusti får vi tillgång till vårt nya hus. Mellan den 30 juni och den 15 augusti är det sex veckor, vilket är ungefär lika lång tid som det tar att skicka möbler från USA till Sverige.

Under sex veckors tid har vi alltså ingen hemadress. Eller rättare sagt, vi har inget hem. För att göra det bästa av situationen kommer vi att vara på resande fot under fyra av dessa veckor. Fem delstater har vi tänkt klara av, Virginia, Washington, Oregon, Californien och Hawaii. Flygresan är bokad, hyrbilen på gång, hotell fixat fem nätter av sju på Maui. Återstår lite hotellbokningar i Seattle, Portland, San Francisco, Los Angeles och andra orter vi ännu inte bestämt om vi ska besöka. Allt behövs kanske inte bokas innan, men med en familj på fem känns det ansvarsfullt att förboka så mycket som möjligt.

Om någon har bra tips på platser vi bör besöka på vägen eller hotell vi bör stanna till på, får ni gärna höra av er. 

4 comments:

Anonymous said...

Min brors hustrus syrra bor i Portland. Kolla med henne!

Kina Paulsson said...

Perfekt, hur kommer jag i kontakt med henne?

Anonymous said...

Bengt och jag kommer att sakna dina bloggar jättemycket - men vi får förstås träffa er istället live i augusti! Hoppas ändå du kan fortsätta berätta litet från er resa.
Och förresten lycka till med den stora invasionen....

Kina Paulsson said...

Tack, det kan behövas. Vi förberedes oss genom att ta det väldigt lugnt idag.
Kram