Tuesday, June 23, 2009

Feber

Olivia har feber och kan inte gå till skolan. Det är sista skolveckan och hon är djupt bedrövad över att missa sista chansen att umgås med sina klasskamrater. Jag får ont i hjärtat när jag ser hur bedrövad hon är över att inte kunna vara i skolan. Alla dessa gulliga söta barn som hon kanske aldrig mer kommer att träffa. Hur kan man ha en sådan otur att bli sjuk just nu? Om inte febern ger mer sig till i morgon funderar vi på att förse henne med en tablett och skicka iväg henne till skolan i alla fall. Det är ändå bara halvdag. Det får bara inte hända att hon inte får chansen att säga hej då ordentligt.

3 comments:

Anonymous said...

Nej, stackars Olivia! Hoppas hon kryar på sig till i morgon och om inte tycker jag helt klart att det kan vara värt att köra "Alvedontricket".
Kram
Åsa

Anna said...

Om hon inte är vrålhängig så tycker jag verkligen att du kan skicka iväg henne med lite Tylenol. Det är nog viktigt att få avslut för henne med klasskamraterna! Kram

Anonymous said...

Mormor håller med - hoppas lilla gumman ska bli så bra att hon kan säga hej till sina kompisar. Annars kanske de kan fortsätta att hålla kontakten på något sätt - via mail, facebook mm. Stor kram och lycka till!