Monday, February 2, 2009

Super Bowl

Eftersom ingen hade bjudit hem oss på Super Bowl Party var vi tvungna att ordna en egen fest. Rasmus hade tagit hem 3D-glasögon från Stop & Shop, vi hade inhandlat öl och läsk samt beställt amerikansk plockmat från Double Day på Main Street i Dobbs Ferry.

Familjen bänkade sig framför TV:n klockan 6PM samtidigt som Magnus åkte för att hämta maten. Vi såg Faith Hill sjunga America the Beautiful och tappra Jennifer Hudson fylla hela stadion med sin version av Star Spangled Banner, innan det var dags för avspark. 

Magnus kom tillbaka med maten lagom till matchens början och vi kunde hugga in på Chicken Wings, Mozzarella Sticks, Chicken Tenders, Potato Skins, Jalapeno Poppers och andra onyttigheter.

I andra pausen var det dags för 3D-glasögonen och hela familjen var beväpnade. 3D-film är ganska överskattat, vilket troligen är anledningen till att det aldrig blir någon storsäljare. Roligare var reklaminslaget med Conan O'Brian för Bud Light.

Mina kunskaper om amerikansk fotboll är obefintliga, men Magnus kunde hjälpa mig så pass mycket att jag stod ut hela matchen och till och med tyckte att det var ganska roligt. Å andra sidan fick jag höra vid bussen i morse att det var den mest dramatiska Super Bowl-matchen på flera år.

No comments: