Wednesday, February 18, 2009

Snörapport

Ibland glömmer jag bort att vi befinner oss i Vermont, USA och inte i svenska fjällen. Det enda som skiljer är den totala avsaknaden av kalfjäll. Dessvärre är det bara att vänja sig. Vad jag förstår klättrar trädgränsen allt högre upp för varje år.

Olivia går i Mini Stars på förmiddagarna. Det är en kombination av skidskola och barnvakt. Om vi hade velat hade hon kunnat vara där hela dagarna, hela veckan. Vi tycker att 3,5 timme på förmiddagarna är tillräckligt länge. Nu kan jag och Magnus åka fritt i backarna hela morgonen och tillbringa eftermiddagarna med Olivia. Perfekt lösning.

De två första dagarna har vi haft mest sol, men nu har det börjat snöa, ordentligt. Enligt väderprognosen ska det snöa resten av veckan. Väderprognoserna här borta har tyvärr mycket sällan fel. Förhoppningsvis är det bra för skidåkningen med lite nysnö.

2 comments:

Anonymous said...

Var är Filippa och Rasmus undrar mormor som vill ha full koll!

Kina Paulsson said...

Filippa och Rasmus är här men åker oftast omkring på egen hand, så de ser vi inte så ofta. Vi har med vilje valt ett ställe där alla backar slutar på samma plats. Då vet vi att vi träffar på varandra ibland i alla fall.