Monday, April 27, 2009

Prom klänning



Inte nog med att Filippa har varit på sin livs första Junior Formal, hon ska dessutom få vara med på sin första Senior Prom. Eftersom den enda lämpliga klänningen exponerades på Formal måste en ny inhandlas. 

Enligt undersökning på nätet skulle en lämplig klänningaffär finnas på 38:e gatan, vid åttonde avenyn. Dit begav vi oss denna soliga lördagförmiddag. När vi kom fram till utsatt adress, fanns där inget annat än en vanlig port. Inga skyltfönster i sikte. Vi klev in genom porten och mannen i receptionen kunde berätta för oss att den klänningaffär vi sökte låg på 17:e våningen. 

Lite skumt kändes det att bege sig upp i hissen. Vi fick känslan av att vara på väg till en privat visning, ändå var priserna enligt hemsidan helt klart rimliga. Hela plan 17 visade sig vara full av festklänningar av olika slag. Filippa hittade några stycken att prova och fastnade för en mycket fin rosa klänning. Tyvärr i fel storlek och den enda som fanns kvar.

Vi promenerade från åttonde avenyn till femte och tog en runda på Lord & Taylor, utan att hitta något som passade i smaken. Därifrån var det nära till BCBGMAXAZRIA där Filippa till slut hittade en lämplig klänning i rätt storlek.

1 comment:

Anonymous said...

Hoppas du får en underbar Senior Prom Filippa! Om det är på lördag är det dessutom din namnsdag så stort Grattis i förväg önskar vi i Mörby - på väg till Vätö.