Wednesday, April 15, 2009

Larmbrickor

Dagen började på gymet med en timme Zumba och en timme Yoga. Fortfarande känner jag en stark hatkärlek till yogan. Jag kan inte vara utan den, men när jag är där är det så jobbigt att jag vill gråta. Trots att man inte ens använder vikter, är det inte konstigt? Jag vet att om jag gick fler gånger i veckan, skulle det inte vara lika jobbigt, men av någon underlig anledning hinner jag inte klämma in det i min hemmafrutillvaro.

Efter träningen begav jag mig till Westchester Mall. Filippas kompisar hade köpt kläder på Abercrombie och expediten hade missat att ta bort några larmbrickor. Det blev därför en uppgift för mig, nu när tjejerna har åkt hem, att åka tillbaka till affären och få larmbrickorna bortplockade. Naturligtvis saknades kvitto för två av plaggen, men jag var inte det minsta orolig. Min ärliga uppsyn har jag haft nytta av många gånger. Så även denna gång. Larmbrickorna plockades bort utan knot. Det var ju faktiskt de som hade gjort fel.

4 comments:

Anna said...

Vad är Zumba?

Kina Paulsson said...

Zumba är en form av danspass, mycket olikt svensk dansaerobic. Mer rytmiskt och betydligt mer kaotiskt. Fortfarande föredrar jag den svenska varianten, då kan jag låtsats att jag är med i Fame. I Zumba känner jag mig mer Ugly Betty.

Jonas Jonasson said...

Ursäkta men vafan... glömma ta bort larmbrickor... som sen inte larmar och sen måste man stå med mössan i hand och se ärlig ut för att... Nä, nu minns jag varför jag är socialist EGENTLIGEN. Butiksägaren skulle tugga i sig de där brickorna med spik och allt om han inte utan knot delade ut skadestånd. Jevvla, jevvla, jevvla! Typ.

Kina Paulsson said...

Jag vet, det är bedrövligt. Hade det inte gått så smidigt som det gjorde, hade jag plockat fram något sånt som du uttrycker. Hur mycket de nu hade hört med tanke på volymen på musiken i butiken. Nu slapp jag det.