Wednesday, July 16, 2008

Projekt Vildmark


Olivia lämnar helst inte huset. Hon trivs bäst i vardagsrummet (utan möbler) där hon kan hoppa rep, rulla omkring på sin superstora boll eller utföra andra gymnastiska övningar. Ute finns farliga myror, flugor, spindlar och framförallt getingar. De enda som kan få henne att lämna huset på egen hand är grannens katter. 

Projekt Vildmark har därför inletts. Projekt Vildmark innebär att vi förser oss med förstoringsglas, kamera, höga stövlar och långa byxor för att sedan bege oss ut i det okända. Vi har idag utforskat stenbeläggningen på framsidan, den vildvuxna delen av baksidan samt en av rabatterna. Fynden blev ett antal myror, en halv daggmask, en hästmyra och något vi inte visste var det var. Huruvida detta projekt kommer att lyckas får framtiden utvisa.

1 comment:

Anonymous said...

Vi håller tummarna för att projektet ska lyckas. För vår del har vi ett projekt Hundar här på Vätö, vilket går ut på att Wilmer ska vänja sig vid de två "jättestora läskiga" hundarna Cleo och Aron. För honom ter de sig som stora hästar som kommer och anfaller när de i själva verket bara vill hälsa och slicka.
Annars har vi fått en trevlig rutin här på morgnarna, först frukost och litet tidningsläsning, sedan in på datorn för att se om det finns någon blog.... Härligt!