Sunday, February 19, 2012

Ny säng

Istället för att träna på lördagsförmiddagen åkte vi till Länna möbler för att låta oss inspireras. Egentligen är det inte fler möbler vi behöver i vårt hem, utan färre, men ett nytt överkast skulle inte vara helt fel. Vi hittade ett vi tyckte om, men inte i rätt färg så det blev inte mer med det.

Vi tog även en sväng i den stora utställningshallen och konstaterade att vi behöver inte bara nytt överkast, vi skulle behöva en helt ny säng. Den aspfärgade sängstommen vi har gör sig inte bra mot de bruna sammetsmedaljongerna på väggarna. En svart säng skulle passa mycket bättre.

Det började med att vi hittade en snygg sängstomme i svart för 11 tkr. Därefter kom vi på att vi skulle kunna köpa en likadan som vi har. fast svart, på IKEA. Den kostar inte mer än ett par tusen. Slutligen kom vi fram till att det enklaste och billigaste vore naturligtvis att måla om den vi har. Om vi samtidigt höjer upp madrassen ett snäpp, blir det en helt ny säng.

Sagt och gjort, vi passerade Bauhaus, köpte färg och pensel för ett par hundra kronor och begav oss därefter hem för att måla.

Riktigt bra blev det och billigt också.

No comments: