Wednesday, February 24, 2016

Stowe

Efter en intensiv skidvecka är vi hemma och på jobbet pågår revision. Därav total radiotystnad. Vår skidvecka var toppen på alla sätt och vis. Alla kanske inte skulle hålla med om att -22 grader Celsius ena dagen och +5 grader samt regn andra dagen är toppen. Men vi svenskar är ett härdat folk så det var ändå helt OK.

Varje dag var vi i backen klockan nio och nästan varje dag höll vi ut till liftarna stängde klockan 16, i alla fall barnen. Dagen då det regnade gav vi upp i samband med lunch. Det blev lite väl blött efter ett tag.

Åtta personer bodde vi under samma tak och Lilla O:s syskonabstinens kunde tillfälligt dämpas. Våra två familjer har inte delat hus tidigare så vi visste inte innan hur det skulle gå, men jag måste säga att det gick över förväntan. 

Förutom skidåkning hann vi med ett besök i Vermonts största stad, Burlington. Barnen och deras pappor klämde dessutom in en trip till Ben & Jerrys fabrik som ligger i området. Eftersom jag har varit där tidigare, avstod jag denna gång.

Väl hemma möttes vi av strålande sol och vårvärme. Tyvärr höll det bara i sig ett par dagar. Men vi fick lite försmak av vad som komma ska.




No comments: