Friday, November 11, 2011

Fredag kväll

Var sak har sin tid och efter en hektisk vecka med bland annat tjänsteresa till München i två dagar var det dags att spendera lite tid med Lilla O. Morgondagen består av fyra timmars gymnastikträning direkt följt av disco för din lilla och en sådan helg kräver planering.

Jag hämtade upp den dottern hemma klockan halv sex och via biblioteket där vi återlämnade ett par böcker begav vi oss till city för shopping. Ska man på disco duger inte vanliga finkläder, då behövs det discokläder. Dessutom behövs en present till födelsedagsbarnet och till råga på allt är det Fars dag på söndag.

Närmare halv nio var klockan när vi kom tillbaka till lägenheten efter att även ha hunnit med sushi och att inhandla fredagsgodis. De sista stegen hem var jag så trött att jag nästan ville gråta. Vi stapplade oss fram till soffan och bänkade oss framför Kung Fu Panda. När filmen var slut var det dotterns tur att vara så trött att hon faktiskt började gråta. Men det löstes snabbt med ett sänggående.

För egen del hann jag med två avsnitt av Dowton Abbey innan sängdags. Maken, om någon undrar, är på stan och svirar för en gång skull. Förhoppningsvis blir det inte senare än att han orkar upp och sjunga för födelsedagsbarnet i morgon.

No comments: