Friday, September 30, 2016

The Wizarding World of Harry Potter

Semester på resort har inte varit vår familjs melodi till Lilla O:s stora förtvivlan. Medan vi älskar småskalighet och autenticitet vill hon ha grandiosa pooler och all inclusive. För en gång skull har vi bestämt oss för att göra henne till viljes och det med besked.

Fyra dagar ska vi tillbringa i Orlando med start på Universal (eller rättare sagt Harry Potter) och därefter Disney World. För att få ut så mycket som möjligt av nöjesparkerna bor vi först på ett Universal-hotell och därefter på Disney Contemporary Hotel.

I och med vår natt på hotellet Loews Royal Pacific Resort hade vi möjlighet att tillträda Harry Potters värld redan klockan sju i morse. Så det det gjorde vi. Utan att ens äta ordentlig frukost innan äntrade vi The Wizarding World of Harry Potter prick klockan 7:00. 

Efter att ha klarat av Diagon Alley, Gringotts Bank, Ollivanders, Hogwartsexpressen, hisnande rundtur i Howarts, shopping i Hogsmeade och utmattande looper i en ringlande drake var vi så utmattade att vi inte orkade göra mycket mer den dagen. Stapplande tog vi oss åter till hotellet redan klockan 14 för att hämta ut våra väskor och bege oss till nästa resort. 






No comments: