Sunday, January 27, 2013

Dag i Vasastan

+0,3 kg, vad hände nu?

Veckan har som vanligt gått alldeles för fort och jag har inte fått med ett enda inlägg sedan förra söndagen. Men ingen skada skedd, denna vecka har inget spännande hänt.

Helgen har däremot varit mycket bra. Fredagen åt vi fantastiskt gott lammkött från Håkan i Helenlund. Om tillfälle ges handlar vi fortfarande helst vårt kött där, men det hänger på att mannen tar bilen dit på lunchen. Min vardag löper mellan Södermalm och Vasastan och inget annat.

Efter förmiddagsträning på lördagen hämtade vi upp vårt helgbarn som är hos oss var tredje helg och sedan var det inte mycket tid kvar tills vår Dag i Vasastan började med våra vänner från Silverdal. Vi hade lagt upp ett gediget schema med fika, skridskoåkning, pulkaåkning (för barnen), after skate (för de vuxna) och sist middag hemma hos oss.

Dagen avlöpte perfekt, förutom att vi var en något decimerad skara på grund av sjukdomar och annat. Jag hade förberett en chili på fredagskvällen så det var i stort sätt bara att duka fram efter att vi kom hem från vår after skate.

2 comments:

Anonymous said...

Är så glad att du är tillbaka! Kram U

Kina Paulsson said...

Och jag är glad att du håller ut :)
Kram